Capítol 1

Propostes literàries

Capítol 2

Propostes culturals

Capítol 3

Amb les mans

Capítol 4

ODS

Castellano

Manualitats de Sant Jordi fàcils de fer

Idees pel dia de Sant Jordi; manualitats fàcils de fer amb poc temps i diners. Si vols sorprendre a la teva parella amb un regal original i personalitzat, aquesta és la teva oportunitat.

Anar

Manualitats, jocs i gastronomia per a Sant Jordi

Espai fantàstic en el qual trobareu com fer roses amb tota mena de materials (paper, cartró, reciclats, teixides, feltre, etc.), fermalls, punts de llibre i postals. Apartats curiosos de jocs i idees culinàries.

Anar

Roses comestibles: de poma i bacon

Com fer, sense gaire complicació, mitja dotzena de roses -meitat de poma pels més sans, meitat de bacó per tots aquells que s’hi animin- que es preparen en un no res i que deixaran al mateix Sant Jordi com un aficionat.

Anar

Pa fàcil de Sant Jordi

No és que aquest pa tingui una tradició centenària: en realitat es tracta d’un invent de fa 25 anys d’un forner barceloní. Però és entretingut de fer i és boníssim. Reprodueix els colors i les bandes de la senyera, i presenta múltiples versions: algunes més abrioixades, d’altres més d’estil pa-pa, d’altres més sucoses… La que us portem estan a mig punt, perquè no és tan dolça i tova com les de brioix però, donat el seu contingut generós en greixos (formatge i sobrassada) segueix sent sucós i tou.

Anar

Omplim de roses els balcons

Animem-nos a celebrar Sant Jordi fent les nostres pròpies roses amb materials reciclats i penjant-les en els balcons.

Anar

Més iniciatives