Capítol 1

Propostes literàries

Capítol 2

Propostes culturals

Capítol 3

Amb les mans

Capítol 4

ODS

Castellano

“Planeta Vida”. Museu de Ciències Nauturals de Barcelona

Des d’abril i fins setembre, el Museu de les Ciències Naturals de Barcelona acull l’exposició “Planeta Vida”, que integra totes les disciplines de les ciències naturals i s’estructura en tres àmbits: “La biografia de la Terra”, “La terra avui” i “les illes de ciència”.

Anar

Presentacions literàries a ‘La ciutat invisible’

La cooperativa autogestionària ‘La ciutat invisible’ organitza durant tot el mes d’abril un cicle de presentacions literàries. Entre elles, destaquen la presentació del llibre “Tothom pot ser antifa”, de Pol Andiñach i Laia Altarriba el 17 d’abril, i “Making Flu$”, el 20 d’abril.

Anar

‘Contes per anar a dormir’

Biblioteques de Barcelona reprèn la programació d’històries en línia per a què les nenes i els nens puguin gaudir-les abans d’anar a dormir. La iniciativa compta amb sessions de narracions a través del compte d’Instagram @BibliotequesBCN_ACasa, que se celebren tots els dilluns a les 20h fins al 26 d’abril.

Jornada de portes obertes – Diada de Sant Jordi

Tota la informació sobre les activitats programades per a la Diada de Sant Jordi 2021. En aquesta web trobareu una proposta de recorregut per la ciutat de Barcelona per gaudir d’una Diada de la forma més còmode i segura.

Anar

Més iniciatives